Cautare

1197 de rezultate pentru "rpg iasi" (4.59 secunde)
De la inceputul acestui an, din cele 17 companii incluse in Prioritatea 1, societatea comerciala Constructii Feroviare Moldova Iasi, unde AVAS avea o cota de 50,95%, a fost deja vanduta.
Asa se face ca cel putin pentru moment partea romana rezista presiunilor colosale exercitate de italienii de la Ansaldo (care ne-au jecmanit cu toate mainile la Unitatea 2) si priveste extrem de circumspect in curtea social-democrata a moldovenilor de la TESS Conex- ASSAM Iasi.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
In intervalul 1 - 31 ianuarie 2007, insemnele monetare din vechea emisiune, care si-au pierdut puterea circulatorie pe 1 ianuarie 2007, vor putea fi preschimbate, fara taxe si comisioane, la Banca Nationala a Romaniei - sucursalele care au activitati de casierie (Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis), precum si la unitatile institutiilor de credit si ale Trezoreriei Statului.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa vanda in acest an actiuni apartinand unui numar de peste 300 de companii, printre care Antibiotice Iasi si firmele de distributie de electricitate, a declarat presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Prezenti la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, organizata de ABplus events, începând de ieri, la Teatrul National „Marin Sorescu“ din Craiova, reprezentantii unei firme din Iasi spun ca nu este exclus ca anul viitor sa patrunda pe piata de aici.
Schimbare de situatie in cazul directorului de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati, Nelu Caraghiulea, care in aproximativ doua luni de la concedierea sa de catre Directia Apelor Prut Iasi a fost reinstalat pe post.
De asemenea, pe langa cele 7 societati amintite AVAS va privatiza si pachetele de actiuni pe care le detine la Siraj Ad Impex Iasi, Steaua Electrica Fieni si Avicola Iasi, metoda aleasa in aceste cazuri fiind oferta publica secundara.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, reprezentata prin presedintele Cristian Haiduc, a anuntat, ieri, ca s-a hotarat ca numarul de locuri pentru programul START, pe fiecare locatie, respectiv Constanta, Cluj, Iasi, Bucuresti sa se suplimenteze de la 25 la 28.
Compania a investit pana la ora actuala circa 250 de milioane de euro pe piata locala, pentru achizitia unei participatii de 75% in proiectul Dambovita Center si pentru terenuri in orasele Iasi, Timisoara, Slatina, Hunedoara, Miercurea Ciuc, Constanta, Targu Mures si Iasi.
Daca in Germania si Elvetia (mai nou si in Romania, datorita modulului ecologic al inventatorului Danut Staicu) la mare trecere sunt casele ecologice, dorinta unui colectiv, ce reuneste cercetatori de la Universitatile Tehnice din Cluj si Iasi, este de a construi un automobil ecologic, mai exact un automobil care sa nu polueze electric si electromagnetic.
Eu am fost in media de 20 de ani si in paralel, de un numar de ani, sunt si profesor de jurnalism, am niste cursuri la Scoala de jurnalisti si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea din Iasi, dar am facut presa scrisa, radio, am mai fost in Televiziunea Romana in 2000, director executiv, aici am fost in Consiliul de Administratie si acesta e un avantaj, ca stiu totusi mediul.
Operatiunile propriu-zise ale BNR au inceput la 1 decembrie 1880, iar primele sucursale s-au deschis la Iasi, Galati, Braila si Craiova in 1881.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj.
Potrivit Wikipedia, Emilian Schwartzenberg s-a nascut la 25 aprilie 1967 la Iasi, intr-o familie de medici evrei. ... Schwartzenberg a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de medicina din Iasi, iar dupa absolvire s-a stabilit in Romania unde a inceput sa faca afaceri.
Cele mai importante investitii au intrat in faliment Uzina de armament de la Dragasani, Avicola Iasi si Societatea de Constructii ARCOM, trei dintre cele mai importante investitii ale lui Gigi Becali, sunt inchise sau sunt puse sub sechestru de catre Fisc din cauza datoriilor.
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
google-analytics.com